Afbeelding
Verhuisbericht

Molengraaf Makelaardij & Hypotheken gaat verhuizen

Actueel 395 keer gelezen

Zuidland - Na bijna 18 jaar op het adres Mr. P.J.Oudweg 56 te Zuidland gehuisvest te zijn geweest, verhuist Molengraaf Makelaardij & Hypotheken per 1 januari 2019 naar Leviestraat 22, 3214 EH Zuidland. Dit is het huisadres van Adam Molengraaf. Het telefoonnummer blijft ongewijzigd: 0181-451231.

De activiteiten zoals hierboven omschreven betreffen de makelaardij en hypotheken. De aangifte inkomstenbelasting, die al jaren voor vele klanten verzorgd wordt, blijft de heer Molengraaf op de Mr. P.J.Oudweg 56 doen, vanwege de toegankelijkheid en bereikbaarheid. Daarvoor is een afspraak met van Rij Verzekeringen gemaakt dat er de maanden maart en april voor de heer Molengraaf en voor de aangifte klanten nog ruimte beschikbaar is. Ook voor de makelaardij is voor de woningen die in verkoop zijn nog een vitrine beschikbaar zodat uw woning gepresenteerd kan worden. Tevens beschikt Molengraaf Makelaardij & Hypotheken per 1 januari 2019 over een vitrine in Winkelcentrum Slandshof.

Voor wat betreft de hypotheken komt de heer Molengraaf graag bij u aan huis voor een uitgebreid hypotheekadvies. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op het nieuwe adres aan de Leviestraat 22 te Zuidland. Het eerste gesprek is voor u kosteloos. Zoals u wellicht weet, is de heer Molengraaf Erkend Financieel Adviseur gecertificeerd door de SEH (Stichting Erkenning Hypotheekadviseurs) en kan hij uit een groot palet aan geldverstrekkers putten.

Molengraaf Makelaardij & Hypotheken, Zuidland, 0181-451231

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant