Ook volgend jaar kunt u tijdens de vakantiebeurs uw ultieme vakantiebestemming uitzoeken.
Ook volgend jaar kunt u tijdens de vakantiebeurs uw ultieme vakantiebestemming uitzoeken. Foto: Jaarbeurs/Get in the Picture, Hans de Vries
Lezersactie

Win kaarten voor de vakantiebeurs

Actueel 242 keer gelezen

Utrecht - Van donderdag 10 tot en met zondag 13 januari ligt de wereld aan je voeten tijdens de Vakantiebeurs 2019. De Jaarbeurs in Utrecht wordt dan weer omgetoverd tot het grootste vakantiewalhalla van Nederland. 

Bezoekers kunnen dit keer nieuwe landen en culturen ontdekken en zich laten inspireren door de honderden reisaanbieders en aanwezige locals uit de verschillende landen. Nieuwkomers dit jaar zijn Libanon, Georgië en het emiraat Ras al Khaimah. Verrassende workshops en presentaties informeren de bezoeker over de meest uiteenlopende onderwerpen. 

De redactie van Groot Nissewaard mag kaarten weggeven voor deze editie van de vakantiebeurs. Wil jij kans maken op een set van twee kaarten, stuur dan voor 16 december een mailtje naar redactie@grootnissewaard.nl en geef aan wat jouw ultieme vakantiebestemming is en waarom die zo bijzonder is. Vergeet niet je adres te vermelden, anders kunnen de kaarten niet toegezonden worden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant