Zin om uw zinnen eens te verzetten? | GrootNissewaard.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226283&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo grootnissewaard.nl
Foto: PR

Zin om uw zinnen eens te verzetten?

  •   69 keer gelezen   Actueel

De Stichting Welzijn Ouderen (SWO) organiseert tal van activiteiten waarbij u in contact komt met leeftijdsgenoten.

Hieronder een greep uit het aanbod:

Bewegingsactiviteiten
De bewegingsactiviteiten van de SWO vinden plaats in diverse wijken van Spijkenisse. De bewegingsactiviteiten zijn van verschillend niveau. De nadruk van de bewegingsgroepen ligt vanzelfsprekend op het behouden van conditie. Daarnaast is er ook ruimte voor gezelligheid en een praatje. Er wordt vaak na de les nog even gezamenlijk koffie gedronken en is er tijd om kennis te maken met de andere deelnemers.

Stop met Piekeren en begin met Leven
Onder dit mom start er in 2019 een training gegeven door Annemieke Huizer, trainer bij You Can be. Ouder worden is een proces waar we allemaal mee te maken hebben en dat gepaard kan gaan met mooie en moeilijke ervaringen. Deze training van zes bijeenkomsten heeft als rode draad kennismaking met mentale training en bewust worden van uw sterke kanten. Een aantal deelnemers aan het vitaliteitsproject heeft deze training gedaan en geeft aan dat de positieve effecten van deze training zijn; leren ontspannen en beter (in)slapen, verbetering in conditie, meer genieten van heden en meer grip hebben op het leven. De training start op vrijdag 11 januari 2019 en kost € 75,00.

Like My Day
U woont alleen en vindt het fijn als er vertrouwde mensen een oogje in het zeil houden. Of u wilt vaker vertrouwde mensen uit uw omgeving ontmoeten. Dan zijn Like My Day en het Like My Day café iets om te proberen.

Wat is Like My Day?
Met Like My Day heeft u dagelijks contact met voor u vertrouwde mensen via foto's, berichtjes en bijeenkomsten. Iedere dag ontvangt u een bijzondere foto, puzzel of een persoonlijke foto uit uw eigen netwerk. Het enige dat u hoeft te doen is uw tablet aanzetten, het Like My Day logo aanklikken en de foto beoordelen of de puzzel op te lossen. Like My Day is eenvoudig, u speelt het eenvoudig via uw tablet of computer. Ook als u geen ervaring met computers of een tablet heeft kunt u meedoen.

Like My Day Café
Regelmatig wordt er een Like My Day café georganiseerd in de ontmoetingsruimte Mei. Een gezellige ochtend of middag waar gebruikers van Like My Day en andere belangstellenden naar toe komen om met elkaar koffie te drinken. Daarnaast wordt er elke keer een thema voorbereid waarmee u aan de slag gaat. Zo kunt u denken aan een middag over ouderwets snoepgoed of een quiz over bijvoorbeeld Oud Spijkenisse. De toegang is gratis. Ook het gebruik van Like My Day is gratis en u kunt hulp krijgen bij het installeren en het gebruik van Like My Day.

Uitstapjes
Wekelijks worden er diverse uitstapjes georganiseerd. Uitstapjes naar diverse leuke bestemmingen. Een ding is zeker: De uitstapjes van de SWO zijn altijd een genot om te beleven! U wordt door de SWO thuis opgehaald (ook in de kleine kernen van de gemeente Nissewaard), en aan het eind van de middag ook weer veilig thuis gebracht. De komende tijd staan er bijvoorbeeld uitstapjes gepland naar De Orchideeënhoeve in Luttelgeest, Castle en Christmas fair in Heemskerk of winkelen voor kerst bij Intratuin in Zevenhuizen of in Halsteren.

Scootmobieltochten
Speciaal voor senioren die gebruik maken van de scootmobiel worden er iedere maand twee scootmobieltochten georganiseerd. Er zijn twee vaste groepen. De ene groep rijdt op woensdag en de andere op vrijdag. De tochten zijn ongeveer 25 kilometer en worden uitgezet op het eiland Voorne Putten.

Meer info?
Dit is natuurlijk maar een greep uit het grote activiteiten aanbod van de SWO. Wilt u aan van de activiteiten meedoen of wilt u meer informatie dan kunt u altijd contact opnemen met de SWO, telefoonnummer (0181) 695 255.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226283&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768103&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Adverteren op tv? Mail ons!

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226285&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>