Afbeelding
Foto: stock

Opgelet! Van vrijdag t/m zondag geen tot beperkt treinverkeer rond Schiphol

Actueel 190 keer gelezen

Schiphol - ProRail vernieuwt bij Schiphol onder meer de stroomvoorziening die elektriciteit levert aan het spoor en het treinstation. Ook worden nieuwe wissels geplaatst bij Hoofddorp en wordt het spoor vernieuwd tussen Leiden en Schiphol.

Die werkzaamheden worden uitgevoerd van vrijdag 16 t/m zondag 18 november. Tijdens deze drie dagen rijden er geen treinen maar bussen op het traject Schiphol Airport-Leiden. Intercity direct rijdt niet op het traject Amsterdam Centraal-Rotterdam.

Op zaterdag 17 november is Schiphol niet per trein bereikbaar. Dan rijden ook op de trajecten Amsterdam Sloterdijk/Amsterdam Zuid-Schiphol Airport bussen in plaats van treinen.

Voor overstappende reizigers op Amsterdam Sloterdijk en Schiphol zet NS kruiers in om hen te assisteren met hun bagage. Daarnaast helpen extra NS-medewerkers op de stations om reizigers naar de bussen te verwijzen.

Op zondag 18 november rijden er op het traject Amsterdam Zuid - Schiphol Airport – Hoofddorp wel treinen. Tussen Amsterdam Sloterdijk – Schiphol Airport en Leiden – Schiphol Airport rijden dan nog steeds bussen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant