Afbeelding
Archieffoto: Foto-OK.nl

Veel bezoekers verwacht bij de woonmarkt

Actueel 285 keer gelezen

Spijkenisse - Op dinsdag 13 november vindt in Theater de Stoep de Woonmarkt Nissewaard plaats van 19.30 uur tot 21.30 uur. Actueel nieuwbouwaanbod, het laatste aanbod van zelfbouwkavels en bestaande woningaanbod. Het evenement is gratis toegankelijk.

Tijdens de Woonmarkt Nissewaard wordt niet alleen woningaanbod gepresenteerd. Men kan er ook financieel advies krijgen. Zo kan men een inschatting laten maken van er maximaal geleend kan worden. Ook kan men zich laten adviseren wat verstandiger is: kopen of huren.

Verder kan men in gesprek met een notaris, bijvoorbeeld over wat er allemaal bij komt kijken als je gaat samenwonen. Bij de stand van de gemeente kan men terecht voor informatie over de starterslening en voor het actuele aanbod zelfbouwkavels.

Halverwege het evenement, om 20.30 uur, geeft de Rabobank in de kleine theaterzaal een overzicht van de financiële mogelijkheden voor starters en senioren op de woningmarkt. Daarna presenteert wethouder Jan Willem Mijnans de actuele en toekomstige nieuwbouwprojecten in Nissewaard. Zoals het villawijkje Krekenpark in Zuidland en het project Veerkade in De Haven Spijkenisse.

Er worden veel bezoekers verwacht. Wilt u niet in de rij staan, download dan alvast uw gratis toegangskaart.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant