Roland Willemse met de articulator.
Roland Willemse met de articulator. Foto: PR

Een goed passend gebit voorkomt gezondheidsproblemen

Actueel 1.945 keer gelezen

Spijkenisse - Roland Willemse van de gelijknamige tandprothetische praktijk op winkelcentrum 't Plateau helpt dagelijks mensen die klachten hebben door een niet passend, verkeerd aangemeten, verouderd, slecht of pijnlijk kunstgebit. 

Heeft u last van (hevige)hoofdpijnen, kaakklachten, maag/darmproblemen, nekklachten, oorpijn/suizen en aangezichtsproblemen en heeft u een gebit, dan kan er van het bovenstaande sprake zijn.

Roland Willemse legt het probleem uit:  'Ter hoogte van het kaakgewricht komen drie zenuwbanen bij elkaar en als deze zenuwknoop verstoord wordt door een niet goed werkend kaakgewricht, dan straalt dit uit en kan dit grote gevolgen hebben. Als de beet van het gebit niet goed staat afgesteld, waardoor de stand en/of ruimte van het kaakgewricht niet juist is, kan dit allerlei problemen en klachten veroorzaken, die mensen vaak niet zo snel linken aan hun gebit of prothese.'

Het is dus belangrijk om te zorgen voor een technisch goed functionerend gebit. Dus heeft u klachten, maak dan een afspraak bij Tandprothetische praktijk Roland Willemse. Hij neemt alle tijd voor u en zorgt dat u een goed passend gebit krijgt.

Tandprothetische praktijk Roland Willemse werkt met alle zorgverzekeraars en regelt voor klanten de hele financiële afwikkeling. Heeft u uw eigen risico (385 euro) van uw zorgverzekeraar al opgebruikt? Dan is het verstandig om nog voor het eind van dit jaar een nieuw gebit aan te laten meten, zodat u niet opnieuw voor deze kosten komt te staan. Uw gebit wordt vanuit de basisverzekering namelijk voor 75% vergoed.

Kijk voor meer info op www.rolandwillemse.nl of bel voor een afspraak met 0181-6999672. Ook op zaterdag is er inloop en reparatie van 10.00 tot 13.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant