Muzikaal circus van wereldklasse!
Muzikaal circus van wereldklasse! Foto: Andy Phillipson
Lezersactie

Win kaarten voor Scotch & Soda

Actueel 235 keer gelezen

Spijkenisse - Het Australische gezelschap Scotch & Soda zorgt samen met Theater de Stoep voor een exclusieve totaalbeleving, dat al bij de deur van het theater begint!

U wordt ontvangen in het theater met een welkomstdrankje en diverse hapjes. Vervolgens trekt er een parade van muzikanten en acrobaten aan u voorbij en die u meeneemt naar de grote zaal voor een uniek circus van wereldklasse! Met een gepassioneerde mix van koper-, hout- en snaarinstrumenten zal de virtuoze 'Uncanny Carnival Band' iedereen laten springen, juichen en klappen van plezier. Elke muzikant behoort tot de top van de muziekscene van Sydney, Australië. Laat ze los op het toneel en het wordt een spectaculaire, georganiseerde chaos, met muzikanten die onderdeel worden van acts en acrobaten die opeens muziek gaan maken. Dit circus strijkt maar op een aantal plaatsen in Nederland neer, dus zorg dat u erbij bent!

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 november is de ontvangst vanaf 19.00 uur; de voorstelling start om 20.15 uur. Zondag 18 november: is de ontvangst vanaf 13.45 uur en start de voorstelling om 15.00 uur. Kaarten kosten voor volwassenen
€ 45,00, jeugd t/m 12 jaar betaalt € 22,50.

De redactie mag 2 x 2 kaarten weggeven voor de voorstelling op zondagmiddag. Mail voor 10 november naar redactie@grootnissewaard.nl met wie jij naar de voorstelling wilt en waarom. Vergeet niet je adres te vermelden, voor het geval de kaarten naar je toegestuurd moeten worden.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant