Kom dinsdag 13 november naar de Woonmarkt | GrootNissewaard.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226283&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo grootnissewaard.nl
Wethouder Jan Willem Mijnans tijdens een eerdere presentatie van de nieuwbouwplannen in Nissewaard
Wethouder Jan Willem Mijnans tijdens een eerdere presentatie van de nieuwbouwplannen in Nissewaard (Archieffoto: Foto-OK.nl)

Kom dinsdag 13 november naar de Woonmarkt

  •   136 keer gelezen   Actueel

Spijkenisse - Het actuele nieuwbouwaanbod in Nissewaard, het laatste aanbod van zelfbouwkavels en bestaand woningaanbod.

Je vindt het allemaal op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 13 november in Theater de Stoep in Spijkenisse.  Behalve over nieuwe fases van bestaande projecten krijg je ook informatie over nieuwe nieuwbouwprojecten in Nissewaard. Het evenement is gratis toegankelijk. Je bent van 19.30 tot 21.30 uur welkom.

Nieuwbouw, zelfbouw, financieel advies en advies van de notaris
Tijdens de Woonmarkt Nissewaard wordt niet alleen woningaanbod gepresenteerd. Je kunt er ook financieel advies krijgen. Zo kun je een inschatting laten maken van wat je maximaal kunt lenen. Ook kun je je laten adviseren over wat voor jou verstandiger is: kopen of huren. Verder kun je in gesprek met een notaris, bijvoorbeeld over wat je allemaal moet regelen als je gaat samenwonen. De gemeente geeft informatie over de starterslening en over zelfbouwkavels.

Presentaties financiële mogelijkheden en toekomstige projecten
Halverwege het evenement, om 20.30 uur, geeft de Rabobank in de kleine theaterzaal informatie over de financiële mogelijkheden voor starters en senioren op de woningmarkt. Daarna presenteert wethouder Jan Willem Mijnans een overzicht van actuele en toekomstige nieuwbouwprojecten in Nissewaard. Theater de Stoep is te vinden aan het Theaterplein 1 in Spijkenisse. Pal naast de Stoep ligt een grote parkeergarage (Gorsstraat 22), waar je heel gemakkelijk je auto kwijt kunt.

Meer informatie over de Woonmarkt, onder meer over de projecten die worden gepresenteerd, is te vinden op www.nissewaardwoont.nl.

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226283&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768103&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Adverteren op tv? Mail ons!

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226285&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>