Halloween in Nissewaard | GrootNissewaard.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226283&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo grootnissewaard.nl
Foto: stock

Halloween in Nissewaard

  •   310 keer gelezen   Actueel

Eind van de week is het weer tijd om te griezelen, tijdens de diverse Halloweenactiviteiten die in Nissewaard plaatsvinden. Hieronder vindt u een overzicht:

Hekelingen

Op vrijdag 26 oktober kun je griezelen op het grasveld aan de Emmalaan. De route start bij de tent op de Emmalaan t.o. nr. 22 en loopt in het donker over de gemeentetuin met diverse enge spektakels. In de speeltuin krijgen de kinderen een verrassing.

Vervolgens kan er doorgelopen worden naar de Jan Hoogstadlaan waar de bewoners verkleed in hun versierde tuin kunnen staan. Eindpunt is het dorpshuis, dat ook in halloweensfeer zal worden gebracht.

Let erop dat je vanaf de Lede de Emmalaan in moet lopen. Er is geen toegang mogelijk vanaf de Dorpsstraat.

Griezelveen

Vrijdag 26 oktober verandert de Baarsveen in Griezelveen. Kinderen die zich hebben aangemeld via www.radiodrp.nl/griezelveen kunnen vanaf 19.00 uur een trick or treat route volgen langs de huizen die een flyer voor het raam hebben hangen. Op Facebook kunnen zij nu al de avonturen van Freddy de Griezel, Barend de Houthakker & Janus de Grafrover volgen, in aanloop naar de festiviteiten.

Het evenement wordt gesteund door de Gemeente Nissewaard en Verhage Waterland. Er zal tevens een tent komen met kindvriendelijke activiteiten. De organisatie roept buurtbewoners op zich aan te melden om mee te doen als griezelhuis, waar de kinderen kunnen aanbellen voor een trick-or-treat.

Het Land

Op zaterdag 27 oktober viert Het Land Halloween. Vanaf 18.30 uur mogen kinderen voor wat lekkers aanbellen bij versierde huizen.

't Plateau

Kom zaterdag 27 oktober tussen 13.00 en 17.00 uur naar winkelcentrum 't Plateau en ontmoet de enige echte Halloween Pompoen.

Je kunt ook slijm maken, je tot griezel laten schminken en genieten van een dansoptreden van 'Dee Move'.

Noord

Aansluitend aan de activiteiten op 't Plateau, kun je meedoen aan de optocht door Spijkenisse Noord.

Tussen 18.00 en 22.30 uur zal de wijk overspoeld worden door engerds, bangmakers, vreemd uitzienders en allerlei andere griezels. Het gegil zal in de hele wijk hoorbaar zijn.

Inschrijven moet voor deze tocht. Dat kan via www.wijkcentrumnoord.nl

Symfonieplein

Ook op het Symfonieplein kun je zaterdag 27 oktober griezelen. Om 18.45 uur is het verzamelen op het plein, waar om 19.00 uur de lampionnenoptocht vertrekt. Neem wel zelf een lampion mee.

Om 19.30 uur start de Trick or Treat route, die tot 21.00 uur duurt.

Abbenbroek

Op 27 oktober wordt het dorpshuis van Abbenbroek omgetoverd tot een spookhuis. Vanaf 20.00 uur is het spookhuis open voor iedereen die naar binnen durft. Entree € 2,00 p.p. incl. consumptie.

Voordat het spookhuis de deuren opent is er vanaf 19.00 uur een optocht voor kinderen t/m 8 jaar. Hierbij zijn prijzen te verdienen voor de mooiste outfit en de best versierde tuin.

Geervliet

Op 27 oktober organiseert de SKG een Halloweentocht door Geervliet. Alle groepen starten en eindigen bij de SCC de Haveling.

Om 19.00 uur vertrekken groepen met kinderen uit groep 1 t/m 4. Deze tocht is niet zo eng, maar ouders/verzorgers zijn verplicht om mee te lopen. Vanaf 20.30 uur wordt het enger en dan vertrekken de groep met kinderen uit de groepen 5 t/m 8. Ouders mogen mee lopen maar het is niet verplicht.

Deelname kost € 2,50 per kind. Aanmelden kan via de flyer die in Geervliet verspreid is en via bestuur@skg-evenementen.nl Hier kun je je ook aanmelden als je je huis wilt versieren.

Heksenveen

Zaterdag 27 oktober wordt Karperveen tussen 19.00 en 22.00 uur even Heksenveen. Kinderen gaan daar de huizen langs voor een trick or treat.

De redactie probeert zo veel mogelijk activiteiten te bezoeken, maar maak je zelf leuke foto's aarzel dan niet deze voor maandag 29 oktober 9.00 uur naar redactie@grootnissewaard.nl te sturen en wie weet staat jouw foto wel in de foto-impressie die in de krant verschijnt.

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226283&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768103&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Adverteren op tv? Mail ons!

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226285&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>