Afbeelding
Uw lokale ondernemer

Autoschade Steenbeek

Actueel 463 keer gelezen

Wij proberen de klanten zoveel mogelijk te ontzorgen

Brielle – In januari 2002 ging Autoschade Steenbeek van start op industrieterrein Seggelant. Heeft u schade aan uw auto ten gevolge van een aanrijding of  een kras op uw auto, bij Autoschade Steenbeek helpen ze u graag!

"Het bedrijf bestaat al sinds 1962", vertelt eigenaar Dick Steenbeek. "Mijn vader en zijn tweelingbroer hebben het opgericht aan de Voorweg in Oostvoorne. Nadat mijn vader is overleden, heeft Ome Co het bedrijf voortgezet. Zijn twee dochters zagen niets in het bedrijf. Mijn broer en ik zijn vanaf de technische school in het bedrijf gaan werken. In 1997 hebben we het overgenomen en drie jaar later hebben we dit pand gebouwd. In 2013 hebben we een bedrijf in Hellevoetsluis over genomen, waar ik ben gaan werken. Mijn broer bleef in Brielle. Toen het daar minder werd en het hier ook niet vol was, zijn we terug gegaan naar één vestiging. Mijn broer is in Spijkenisse een eenmansbedrijf gestart, ingericht op kleinschadeherstel. Hier in Brielle hebben we nu in totaal 19 man personeel, waarvan er 13 op de werkplaats lopen."

 "We doen veel verzekeringswerk en werk voor leasemaatschappijen", vervolgt Dick. "Het aantal schadebedrijven in de regio is de laatste jaren behoorlijk uitgedund. De tarieven werden uitgeknepen en alleen de grotere schadebedrijven konden de crisis overleven. Bovendien werken verzekeringsmaatschappijen ook liever met grote bedrijven. Wat ons onderscheidt, is dat we de klanten zo veel mogelijk ontzorgen. Wij regelen dus echt alles van A tot Z. Zij hoeven alleen maar de verzekering te bellen en de auto te brengen en wij doen de rest. Bovendien hebben we een twintigtal leenauto's in allerlei soorten en maten dus de klant hoeft het niet zonder vervoer te doen."

 "Mensen kunnen hier terecht voor expertise en kleine tot grote schades", zegt Dick. "Bij technische schades hebben ze vaak het idee dat hun auto naar de dealer of garage moet, maar ze kunnen ook bij ons aankloppen. Veelal zijn ze dan ook goedkoper uit. Dus ben je te hard over een verkeersheuvel gereden, heb je een verkeersbord of boompje geraakt, kom dan gewoon even langs."

"Binnen anderhalve maand krijgen we hier ook nog een spuitcabine waarmee we ons gaan richten op kleine klusjes, zoals lakschades en cosmetische reparaties",  vult Dick nog aan. "Met deze apart ingerichte ruimte kunnen we dit soort dingen dus veel voordeliger doen. Bovendien zijn het eendagsreparaties en ook klusjes waar je op kan wachten tot het klaar is. Waar dit ook erg geschikt voor is, is als je je (private)lease auto in moet leveren en deze heeft wat kleine plekjes. Per plekje worden bedragen in rekening gebracht van rond de 300 euro. Onze spotrepair is dan een veel goedkoper alternatief. Wij nodigen klanten graag uit langs te komen zodat wij kunnen beoordelen wat mogelijk is aan reparaties. U krijgt dan desgewenst een offerte mee."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant