Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl

Bouw derde fase Waterrijk van start

Actueel 785 keer gelezen

Hekelingen – Vanmiddag ging de bouw van de derde fase van nieuwbouwproject Park Waterrijk officieel van start. Milan Bosman, die vandaag z'n tiende verjaardag vierde en in één van de nieuwe woningen komt te wonen, mocht samen met wethouder Igor Bal de officiële eerste paal de grond in slaan.  

De twee vrijstaande villa's, acht twee-onder-een-kap villa's en acht vier-onder-een-kap eengezinswoningen waarvan de verkoop in januari van dit jaar van start ging, zijn inmiddels allemaal verkocht en worden naar verwachting in het derde kwartaal van 2019 opgeleverd. Alle woningen in deze derde fase liggen aan het water. Park Waterrijk is gesitueerd aan de rand van Hekelingen. In het plan wordt een grote diversiteit aan woningtypen in verschillende prijsklassen gebouwd. Momenteel is ontwikkelaar Stevast Baas & Groen alweer bezig met het ontwikkelen van de volgende fasen waarvan fase vijf, bestaande uit tien vrijstaande en twee twee-onder- één kappers, volgende maand in de verkoop gaat.

Na het slaan van de eerste paal op de bouwplaats, volgde een feestelijke bijeenkomst voor kopers en andere betrokkenen in het nabij gelegen Dorpshuis. Daar werd door een vertegenwoordiger van Stevast Baas & Groen een cheque ter waarde van 5000 euro overhandigd aan Jan Soelaart van ZOA. Deze organisatie ondersteunt mensen die lijden als gevolg van een gewapend conflict of natuurramp, bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Het geld zal worden besteed aan de bouw van een school in Dafur (Soedan).

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant