Afbeelding
Frans Claassen Fotografie
Lezersactie

Rob Scheepers, Kom maar op!

Actueel 207 keer gelezen

Spijkenisse - Na twee volledig uitverkochte voorstellingen in De Stoep in november 2017 komt Rob Scheepers nu terug met zijn nieuwe programma 'Kom maar op'!

Rob Scheepers won de Padoem Patsss Oneliner Extravaganza in Toomler, mocht aanschuiven bij DWDD en Jinek, kreeg een wekelijkse radiocolumn en werd een van de steunpilaren van het tv-programma Padoem Patsss. En dat terwijl zijn nieuwjaarsconferences in het zuiden van het land avond na avond uitverkocht raakten én hij met zijn debuutshow 'Schroot' met veel succes ook boven de grote rivieren debuteerde.

Na deze wonderlijke wending realiseert de cabaretier uit Sterksel (NB) zich dat het tweede deel van zijn leven is begonnen. Radio, televisie en theaters ver buiten de Brabantse grenzen bespeelt hij inmiddels met veel plezier en succes. In zijn tweede show vertelt Rob aan de hand van scherpe, herkenbare en humoristische anekdotes over alledaagse situaties en de verrassingen die zomaar kunnen opduiken. Of Rob daar klaar voor is? 'Kom maar op!'

Win kaarten
Op zaterdag 20 oktober staat Rob Scheepers in de grote zaal van Theater de Stoep. De voorstelling begint om 20.15 uur.  Wil jij kaarten winnen voor deze voorstelling, stuur dan voor vrijdag 19 oktober 12.00 uur een mail naar redactie@grootnissewaard.nl en geef aan waarom jij naar de voorstelling wilt. De winnaars krijgen vrijdag aan het eind van de dag persoonlijk bericht en kunnen de kaarten dan drie kwartier voor aanvang van de voorstelling ophalen bij de kassa van het theater.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant