Regel een kennismaking met Tom via kattenafdeling.spijkenisse@dierenbescherming.nl
Regel een kennismaking met Tom via kattenafdeling.spijkenisse@dierenbescherming.nl Foto: Dierenbescherming

Tom zoekt een huis waar hij niet naar buiten kan

Actueel 215 keer gelezen

Spijkenisse - Tom is een zwart-witte gecastreerde kater van ongeveer 8 jaar oud. Deze kleine compacte man is gevonden en had op dat moment wat wonden die waarschijnlijk veroorzaakt zijn door een gevecht. Inmiddels zijn deze wonden genezen en kan er naar een nieuw baasje gezocht worden.

Hij is ontzettend lief en grappig, ligt graag bij je op schoot, wil graag mee lezen wanneer je de krant leest, tijdens de schoonmaak wijst hij je met alle liefde de vergeten plekjes aan én hij laat je dagelijks lachen wanneer hij onderuit gezakt in zijn mandje met een zeer verveelde uitdrukking je aankijkt. Eten is een hobby van Tom en hij weet vrijwel alle voerpuzzels te kraken.

Tom is drager van FIV, dit is goed te vergelijken met HIV bij de mens. Hij is niet besmettelijk voor mensen maar zou wel andere katten kunnen besmetten wanneer hij zou vechten bijvoorbeeld. Bovendien is de kans groot dat Tom buiten besmet raakt met een andere ziekte en dit is zeker in Tom's geval niet wenselijk. Daarom wordt er een baasje gezocht waar hij niet naar buiten kan/mag.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant