Afbeelding
Foto: Foto-OK.nl

Weekendafsluiting Botlekbrug

Actueel 312 keer gelezen

Regio - Komend weekend is de Botlekbrug afgesloten voor wegverkeer en (brom)fietsers en voetgangers vanaf zaterdagochtend 13 oktober 05.00 uur tot zondagochtend 14 oktober 04.00 uur.

 In dit weekend worden omloopwielen vervangen aan de Botlekzijde van de brug.

Afsluiting wegverkeer en (brom)fietsers en voetgangers
zaterdag 13 oktober 05.00 uur tot zondag 14 oktober 04.00 uur

Het wegverkeer wordt omgeleid via de Botlektunnel. De omleiding voor het vervoer van gevaarlijke stoffen die niet door de tunnel mogen is via de Eilandenroute.  Voetgangers en (brom)fietsers worden omgeleid via de Spijkenisserbrug en Hartelbrug. De omleiding wordt met gele borden aangegeven en op www.rijkswaterstaat.nl/Botlekbrug staat onder Hinder en Maatregelen een factsheet met de omleidingsroute.

Hinder hoge scheepvaart
Voor de scheepvaart is op bovengenoemde data de oostelijke doorvaart (zijde Pernis) beschikbaar. Maar voor diepstekende schepen die vanwege hun diepgang geen gebruik kunnen maken van de oostelijke doorvaart is de Oude Maas gestremd. Zie Bericht aan de scheepvaart (BAS) nr. 170.

Altijd op de hoogte met gratis sms-service Rijkswaterstaat
Door BBRUG AAN te sms'en naar 3669 kunt u zich aanmelden voor de gratis sms-service zodat u direct op de hoogte bent van (langdurige) afsluitingen van de Botlekbrug en stremmingen van de Oude Maas en u uw reis, indien mogelijk, kunt aanpassen of uitstellen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant