De huidige kinderraad
De huidige kinderraad Foto: Shell

Geef je op voor de Shell Pernis Kinderraad!

Actueel 312 keer gelezen

Pernis - Heb jij altijd al eens willen weten hoe een olieraffinaderij werkt? Ben jij gek op proefjes? Of wil je misschien later wel werken in de techniek? Dan is de Shell Pernis Kinderraad wat voor jou. Je kunt je vanaf nu aanmelden!

Jaarlijks organiseren Shell Pernis en de Kleine Ambassade de Shell Pernis Kinderraad. De Kinderraad bestaat uit een groep kinderen uit groep 6, 7 en 8 uit Schiedam, Vlaardingen, Hoogvliet, Spijkenisse, Poortugaal, Albrandswaard en Pernis. Je kunt je nu aanmelden voor de Kinderraad 2018-2019. Als je wordt gekozen krijg je in de periode van november tot en met maart 2019 op zes woensdagmiddagen themalessen. Bijvoorbeeld over werken in de techniek, veiligheid en duurzaamheid. Deze lessen zijn in Schiedam of in Spijkenisse. Ook ga je naar Shell Pernis toe voor een excursie en krijg je een exclusief kijkje achter de schermen. Na deze lessen werken jullie samen later in het jaar een advies voor Shell Pernis uit.

Wil je een plaats in deze Kinderraad en zit je dit jaar in groep 6, 7 of 8? Stuur dan voor 31 oktober een mail naar harmenvandewetering@dekleineambassade.nl met daarin je naam, leeftijd, telefoonnummer, school en een korte motivatie.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard en omgeving op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant