Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl
Uw lokale ondernemer

Sanisale en Keukensale

Actueel 1.046 keer gelezen

Bekend op heel Voorne-Putten

Spijkenisse - Sanisale aan de Iepenlaan 19 in Spijkenisse, tegenover de brandweerkazerne langs de Schenkelweg, bestaat inmiddels alweer vijf jaar en is uitgegroeid tot dé badkamer en tegelspecialist in de regio. Klanten komen niet alleen uit Spijkenisse en Voorne-Putten, maar ook vanuit Goeree-Overflakkee en de regio Rotterdam.

De bekendheid buiten Spijkenisse is mogelijk te verklaren omdat het bedrijf veel lokale verenigingen op diverse manieren ondersteunt. En die vertellen dat verder.

Alles op één adres
U kunt op één adres terecht voor badkamers, keukens en tegels. En uiteraard apparatuur en accessoires. Sanisale levert tegels en vloerverwarming en heeft alle A-merken sanitair, zoals onder andere Villeroy en Boch, Sphinx, Duravit en Grohe in het assortiment. Keukensale levert keukens die op maat geproduceerd worden in Duitsland, inclusief apparatuur van alle bekende A-merken zoals Siemens, Boretti, Miele en AEG.

3D tekening
Als u bij uw bezoek aan de showroom de maten van de badkamer en/of keuken bij u heeft, kan er direct vrijblijvend een 3D ontwerp gemaakt worden. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met uw budget en uw wensen. U heeft ook altijd direct contact met de eigenaar, ook bij vragen kunt u altijd direct terecht bij de showroom en zo heeft u altijd één aanspreekpunt.

Grootste showroom
Met een oppervlakte van 1.500 m2 mag de showroom gerust de grootste van Spijkenisse genoemd worden. U vindt er verschillende keukenopstellingen naast de vele reële opstellingen van sanitair. U ziet direct hoe het bij u thuis kan worden, aangezien er opstellingen in alle prijsklassen te zien zijn. Voor iedere begroting is er een keuken of badkamer mogelijk.

Van aankoop tot montage
Al binnen twee weken na bestelling kunnen uw aankopen gratis thuis bezorgd worden. Wilt u de uitgezochte materialen ook geïnstalleerd hebben? Dan maakt de adviseur een afspraak om de situatie bij u thuis te beoordelen. Het installatiewerk wordt uiteraard uitgevoerd door het vakkundige montageteam. Sanisale/Keukensale begeleidt de hele verbouwing, van het offertestadium tot aan de oplevering. Zelfs de sloopwerkzaamheden en het afvoeren van puin horen hierbij.

Laagste prijsgarantie en extra kortingen
Heeft u elders een offerte opgevraagd, neem die gerust mee voor een altijd scherpere prijs. Zowel bij Sanisale als bij Keukensale geldt dat u altijd de laagste prijsgarantie heeft.

Zes dagen open
De vestiging is zes dagen per week open. Maandag is het bedrijf gesloten, maar daarentegen kunt u er wel iedere zondag terecht. Komen de openingstijden u niet uit, dan kan er altijd een afspraak gemaakt worden op een tijdstip dat wel uitkomt.

Sanisale / Keukensale
Iepenlaan 19
3202 XV Spijkenisse
Tel: 0181-769117
www.sanisale.com
www.keukensale.com
 

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant