Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl
Uw lokale ondernemer

Le Bon Ton

Actueel 807 keer gelezen

De complete woonwinkel

Spijkenisse – Le Bon Ton is al meer dan 30 jaar gevestigd op de Nieuwstraat in Spijkenisse en staat in Spijkenisse en omstreken bekend om het ruime assortiment linnengoed van de betere merken.

Linnengoed verkoopt Andrea Dekker nog altijd, maar Le Bon Ton is inmiddels uitgegroeid tot een complete woonwinkel.  Het assortiment bestaat naast (lounge)banken en fauteuils ook uit (eetkamer) tafels, hockers, en ledikanten in verschillende uitvoeringen. Daarnaast is er ook een grote keuze in wandbekleding, verf, raambekleding, vloerkleden, verlichting en meubelstoffen. En uiteraard kunt u bij Le Bon Ton ook terecht voor cadeauartikelen en accessoires.

Wandbekleding
De winkel op de Nieuwstraat 2 is kortgeleden geheel verbouwd. Hierdoor sluit de zaak vrijwel naadloos aan bij het pand aan de overzijde, dat twee jaar geleden betrokken is. 'De vorige huurder ging met pensioen en ik zag daardoor een mogelijkheid om onze werkzaamheden op woongebied verder uit te breiden.' In beide zaken kunt u een impressie krijgen van de mogelijkheden die er zijn op woongebied. Op dit moment is er veel aandacht voor wandbekleding. Vaak wordt er gekozen voor één eyecatcher, d.w.z. één wand wordt behangen, de andere wanden worden gekleurd met muurverf. Voor het najaar zijn ook koper en messing tinten favoriet. 'Mensen willen graag een warme uitstraling.'

Interieuradvies
Het team van Le Bon Ton geeft op dit moment veel interieuradviezen. Een aantal jaren geleden kreeg Andrea regelmatig de vraag of zij kon helpen bij de inrichting van een huis. Om die reden heeft ze een opleiding voor interieurontwerpster gevolgd en daar plukt u nu de vruchten van, want Andrea en haar team gaan aan de slag met uw wensen. Het team maakt een drietal opstellingen, waaruit u de gewenste inrichting kiest. Vervolgens worden bij dat plan de bijpassende vloerbedekking, wandbekleding en gordijnen gekozen. U krijgt zo een totaalplaatje. 'Wij leggen de puzzelstukjes in de juiste volgorde, zodat de mensen 10 tot 12 jaar plezier hebben van hun inrichting.' In de winkel is ook een complete stalenkamer, zodat u zelf ook al een idee kunt krijgen van de mogelijkheden die er zijn.

Maatwerk
Interieurinrichting is maatwerk, ook bij Le Bon Ton. Meubels worden op maat bij u geleverd en uiteraard worden ook gordijnen op maat gemaakt. Of het nu om vouwgordijnen, paneelgordijnen, jaloezieën of klassieke gordijnen gaat.

Nachtrust
Aan de achterzijde van de winkel is het deel met bedden en linnengoed. Hier kunt u op zoek gaan naar de ultieme nachtrust want naast hoeslakens en dekbedovertrekken, zijn er ook dekbedden, kussens en uiteraard matrassen verkrijgbaar.  Maak samen met het team van Le Bon Ton de juiste keuze voor een ontspannen nachtrust.

Le Bon Ton
Nieuwstraat 2
3201 EA Spijkenisse
0181-617043
www.lebonton.nl

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant