Afbeelding
Foto: stockfoto

Netwerkavond voor bewoners in Spijkenisse Zuidwest

Actueel 249 keer gelezen

Spijkenisse - Spijkenisse Zuidwest organiseert donderdag 13 september van 18.00 tot 21.00 uur een netwerkavond voor de bewoners van de wijken Akkers, Vriesland en Vogelenzang in Wijkcentrum de Kreek, Kreek 123 te Spijkenisse. 

Afgelopen jaren zijn meerdere netwerkbijeenkomsten voor de bewoners georganiseerd. Net zoals de vorige keer krijgt deze netwerkavond een andere insteek. Voorheen lag de focus op het informeren van bewoners over de laatste ontwikkelingen en projecten in Zuidwest, maar op 13 september zijn het de bewoners die aan het woord zijn. Daarnaast wordt vanaf 19.30 uur uitleg gegeven over het Omgekeerd Inzamelen, omdat bij de vorige netwerkavond door de bewoners is aangegeven dat hier behoefte aan is.

Luisteren en verbinden
Op de netwerkavond worden bewoners die in de wijk wonen en/of actief zijn met elkaar verbonden. De organisatie geeft graag het woord aan de bewoners en zij luisteren wat besproken wordt. Bewoners krijgen de mogelijkheid om iets te vertellen over een initiatief of idee waar zij mee bezig zijn. Ze kunnen vertellen wat er op de planning staat en of ze nog hulp kunnen gebruiken bij de uitvoering hiervan.  Andere bewoners krijgen dan de gelegenheid om hier een helpende hand toe te reiken. 

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant