Maak met jouw creatie kans op vrijkaarten en een Lego pakket.
Maak met jouw creatie kans op vrijkaarten en een Lego pakket. Foto: PR

Lezersactie: Win kaarten voor het Lego event in Spijkenisse

Actueel 1.902 keer gelezen

Spijkenisse - Zaterdag 15 en zondag 16 september vindt in Sporthal Den Oert in Spijkenisse hét Lego event plaats waar je bij moet zijn!

Zoek je inspiratie om bijv. een huis, trein stationnetje of een vrachtwagen te bouwen, kom dan gezellig op één van de dagen naar het Lego Event en praat met onze exposanten over hoe zij verschillende ideeën hebben omgezet naar Lego modellen. Speel je met Lego, kom dan gezellig bouwen in de bouwhoek en win leuke prijzen.

Naast exposanten die hun eigen creaties laten zien is er ook verkoop van nieuwe sets en verkoop van losse onderdelen. Dit jaar is er ook een grote GBC Lego knikkerbaan en een demonstratie van afstand bestuurbare Lego vrachtwagens! Kortom…..Laat je verrassen en ontdek wat er allemaal te maken is van Lego en laat de fantasie de vrije loop!

Iedere dag is de hal open van 10.00 tot 17.00 uur De entree t/m 3 jaar is gratis, vanaf 4 jaar € 2,00.

Prijsvraag
Stuur uiterlijk 13 september een foto van jouw Legomodel naar redactie@grootnissewaard.nl en maak kans op vrijkaarten. Voor de mooiste creatie is er ook een Legopakket t.w.v. € 20,00. Gezien de korte tijd krijgen de winnaars persoonlijk bericht.

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant