Afbeelding
Foto: stock

Wij zoeken een collega!

Actueel 206 keer gelezen

De algemene redactie van Groot Nissewaard bestaat op dit moment uit twee redacteuren, waaronder de hoofdredacteur.

Voor een gebied zo groot als Nissewaard hebben wij extra handen nodig voor de algemene verslaggeving. Zeker omdat de hoofdredacteur ook de krant opmaakt, zorg draagt voor de website en de social media kanalen.

Heb jij geen negen tot vijf mentaliteit en ben je flexibel inzetbaar, dus ook 's avonds en in de weekenden, misschien word jij dan wel onze nieuwe collega.

Zoals al aangegeven, gaat het om algemene verslaggeving. Dat houdt in dat je verslag doet van allerlei activiteiten/evenementen in Nissewaard, maar ook echtparen bezoekt die 60, 65 of soms zelfs 70 jaar getrouwd zijn en honderdjarigen. Daarnaast schrijf je ook achtergrondverhalen. Commerciële artikelen hoef je niet te schrijven, net zo min als dat je verantwoordelijk bent voor de politieke verslaggeving en de rechtbankverslaggeving. Op welke dagen en tijdstippen je werkt, gaat in overleg en is niet vooraf vast te stellen. De tijd die je per week aan je werkzaamheden kwijt bent, wisselt en is afhankelijk van het actuele nieuwsaanbod.

Het is geen vaste aanstelling, je verricht de werkzaamheden op freelancebasis tegen een kleine vaste vergoeding.
Journalistieke ervaring of opleiding is niet vereist, wel moet je interesse hebben in wat er in je directe omgeving gebeurt, bekend zijn met social media en foutloos Nederlands kunnen schrijven.

Solliciteren
Ben je woonachtig in Nissewaard, in het bezit van een rijbewijs en heb je interesse? Stuur dan voor 15 september een mailtje naar redactie@grootnissewaard.nl Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je ook dit mailadres gebruiken of bellen naar Madeleine de Haas, 06-42117920.

Uit de krant