Afbeelding
Foto: PR

Gratis kleding voor de minima

Actueel 1.038 keer gelezen

Hellevoetsluis - De Kledingbank Zuid Hollandse Eilanden is sinds 2017 speciaal opgericht voor mensen die een zeer laag inkomen hebben en vaak zelfs minder hebben dan het sociaal minimum inkomen.

Normaal gesproken worden de klanten doorverwezen door sociale en maatschappelijke instellingen. Het bestuur van de Kledingbank realiseert zich ook dat er een hele grote groep mensen is die net tussen wal en schip valt en daardoor vaak niet in aanmerking komt voor bijvoorbeeld de voedsel - en kledingbank.

Daarom wil het bestuur deze doelgroep ook oproepen om zich bij hen te melden voor een gratis kledingpakket. Het kledingpakket bestaat uit kleding, schoenen en zelfs speelgoed voor de kleine kinderen. Ondergoed, bh's en sokken worden nieuw ingekocht, zelfs een groot aantal schoenen voor volwassenen en kinderen is nieuw.

Het bestuur van de Kledingbank nodigt u dan ook van harte uit om bij hen langs te komen om een zomerkledingpakket uit te zoeken. Vanaf half september beginnen ze weer met de winterkleding en daarvoor ontvangt u van hen een uitnodiging per e-mail. Het enige wat zij van u vragen is een salarisstrookje of een uitkeringsspecificatie en een geldig legitimatiebewijs van u en alle gezinsleden mee te nemen.

De Kledingbank is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

U kunt telefonisch een afspraak maken tijdens de openingstijden. Het telefoonnummer is 0181-778150. U vindt de Kledingbank op de Brielsestraatweg 3C te Hellevoetsluis; vlak voor de vesting rechts af, ingang op de grote parkeerplaats achter het gebouw. De ligging van de kledingbank is dusdanig dat discretie gegarandeerd is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant