Afbeelding
Foto: FNV

Actiebijeenkomst FNV

Actueel 189 keer gelezen

Amsterdam/Spijkenisse - Zaterdag 8 september organiseert  de FNV een demonstratie in Amsterdam voor een goed pensioen. In een land als Nederland moet iedereen op tijd kunnen stoppen met werken en dan kunnen rekenen op een fatsoenlijk inkomen.

Vóór Prinsjesdag moet het kabinet kiezen: geld vrij maken voor een eerlijk pensioen, of op voet van oorlog treden met werkenden, omdat ze onze oude dag voorziening wegbezuinigt.

De FNV-eisen zijn heel simpel:

1. Bevries de AOW-leeftijd op 66 en schrap de fiscale boete op eerder stoppen

2. Regel indexatie voor elke generatie

3. Bied een pensioen voor iedereen, ook flex en ZZP

De FNV maakt één vuist: zij zullen nooit verslechteringen accepteren!

Provinciale actiebijeenkomst 22 augustus
Om 8 september tot een succes te maken organiseert de FNV door het hele land heen actiebijeenkomsten waar zwe afspraken maken hoe ze zoveel mogelijk mensen mee krijgen naar Amsterdam. Diverse sectoren vanuit de FNV mobiliseren mee voor deze demonstratie en andere bonden, waaronder de Politiebond van de FNV, roepen hiervoor op.

Op woensdag 22 augustus is er van 20.00 tot 22.00 uur een actiebijeenkomst in Spijkenisse, in het Atlas Hotel. Zorg dat je er bij bent, en neem je collega's, familie of vrienden mee!

Heb je je al aangemeld voor 8 september? De FNV Pensioenactiedemonstratie vindt plaats van 12.00 tot 14.00 uur op het Beursplein in Amsterdam

Leden kunnen een gratis treinkaartje aanvragen.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant