Afbeelding
Foto: PR Franciscus Borstkliniek

Franciscus Borstkliniek weer beloond met roze lintje

Actueel 215 keer gelezen

Franciscus Borstkliniek, één van de gespecialiseerde centra in Nederland op het gebied van borstkankerzorg, voldoet aan alle kwaliteitscriteria van Borstkankervereniging Nederland (BVN) en ontvangt daarom ook dit jaar weer het felbegeerde roze lintje.

Ieder jaar scherpt BVN de criteria aan. Ze toetst daarbij wat patiënten belangrijk vinden en verzamelt informatie van beroepsgroepen, zorgverzekeraars en zorgverleners. Om het roze lintje te vieren ontvingen de medewerkers van de Franciscus Borstkliniek een roze koek als bedankje.

De Franciscus Borstkliniek hoort tot de grotere centra in Nederland waar per jaar meer dan 400 patiënten met borstkanker worden behandeld. Hierdoor heeft het team veel ervaring en expertise. Bij de Borstkliniek kunnen patiënten rekenen op een snelle diagnose, persoonlijke begeleiding en een optimaal nazorgtraject. Kijk voor meer informatie op www.franciscus.nl/borstkliniek.

De Monitor Borstkankerzorg combineert ervaringen van patiënten met informatie over het zorgaanbod van ziekenhuizen en is bedoeld als keuze-instrument. Meer informatie over de monitor is te vinden op de website www.monitorborstkankerzorg.nl

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant