De winnaars kregen een lekkere medaille.
De winnaars kregen een lekkere medaille. Foto: Foto-OK.nl

Warme, maar superleuke fietspuzzeltocht door Nissewaard

Actueel 950 keer gelezen

Spijkenisse- Vandaag deden 137 deelnemers mee aan de door Stichting Bewonersorganisatie Symfonieplein georganiseerde fietspuzzeltocht door Nissewaard. Onderweg moesten allerlei vragen die betrekking hadden op te rijden route worden beantwoord en opgelost en dienden ook opdrachten te worden uitgevoerd.

Hiermee konden punten worden verdiend, maar de opdrachten leidden vooral tot veel lol en een superleuke middag. Een flinke groep vrijwilligers van de bewonersorganisatie zette zich in voor het plannen van de route, bedenken van de vragen, jurering van de opdrachten en de verdere organisatie van de dag. Zij werden bij de prijsuitreiking na afloop dan ook bedankt met een daverend applaus van alle deelnemers.

De fietsers werden vooraf ingedeeld in 18 teams van zes á acht personen. Deze teams startten met tussenpozen na elkaar vanaf vanmorgen rond tienen tot half één vanmiddag, zodat ze elkaar niet 'in de wielen' zouden rijden. Onderweg was er, deels gesponsord, voor iedere deelnemer wat te eten en drinken. Aan het einde van de fietspuzzeltocht werden de punten geteld en maakte wethouder Wouter Struijk de winnaars bekend. Naast natuurlijk de 'eeuwige roem' was er voor alle deelnemers van het winnende team een chocolade medaille. De fietspuzzeltocht wordt volgend jaar zeker weer georganiseerd.

De eerst volgende activiteit op het Symfonieplein is het Zomerfeest op zaterdag 15 september.

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant