Dezzel zoekt een vertrouwenspersoon | GrootNissewaard.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226283&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo grootnissewaard.nl
Dezzel is op zoek naar vertrouwen.
Dezzel is op zoek naar vertrouwen. (Foto: Dierenbescherming)

Dezzel zoekt een vertrouwenspersoon

  •   169 keer gelezen   Actueel

Rotterdam - Dezzel is een mooie zwarte Duitse Herder man van ruim één jaar oud. De medewerkers van het dierenasiel kennen hem als een man met een gebruiksaanwijzing. Zij zijn dan ook voor hem op zoek naar een eigenaar die al veel ervaring heeft met honden en positief trainen. Dezzel vind andere honden maar spannend en wil dan graag even zijn stem laten horen. Ook vreemde mensen die ineens op hem en de geleider afkomen, vindt hij erg spannend.

Wanneer er echter teveel prikkels (honden, vreemde mensen, kinderen, fietsers etc) om hem heen zijn, vindt Dezzel het nog erg lastig om zijn aandacht bij jou te houden. Hier wordt op het moment met hem aan gewerkt. De verwachting is dat vanwege dit gedrag, Dezzel niet los kan lopen.

Dezzel is een echte herder en vind het dus heerlijk om voor je te werken. De medewerkers denken dan ook dat het een prima hond is om, nadat hij gewend aan je is en jou vertrouwt, lekker mee te trainen. Omdat Dezzel een hond is die weinig vertrouwen heeft is het belangrijk om positief met Dezzel te trainen. Vertrouwen is namelijk wel iets wat Dezzel niet echt veel heeft gehad in zijn leven en zej gunnen hem een baas die voor hem klaarstaat.

In huis is hij rustig en houdt hij van een knuffel. Dezzel kan nog niet zo goed alleen blijven dus dat moet rustig opgebouwd worden. In de auto kan hij ook met je mee, hij gaat dan rustig zitten achterin en gedraagt zich goed.

Dezzel is op zoek naar een rustige omgeving, zonder andere huisdieren of kinderen. Het zou voor hem ook fijn zijn als er niet te veel visite komt en zijn baasjes met hem willen werken.

Ben jij diegene met stevige schoenen, een goede dosis geduld en vooral iemand die houdt van Duitse Herders met een verleden? Woon jij in een rustige omgeving en wil je graag op een positieve manier aan de slag met deze jonge kerel? Mail dan naar hondenafdeling.rotterdam@dierenbescherming.nl:


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226283&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768103&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Adverteren op tv? Mail ons!

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226285&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>