Iedereen deed mee. Foto: Foto-OK.nl
Iedereen deed mee. Foto: Foto-OK.nl Foto: Foto-OK.nl

‘Simpel Verlangen’ brengt ouderen in beweging

Actueel 376 keer gelezen

Spijkenisse – Vanmorgen verzorgden een aantal professionele dansers en muzikanten van het PRA muziektheater een dans- en muziekvoorstelling voor en met bewoners van erras aan de Maas. Wethouder Wouter Struijk was aanwezig bij deze bijzondere bewegingsactiviteit.

De voorstelling 'Simpel verlangen', die gisteren met een workshop voor de bewoners werd voorbereid, ging over verlangen, loslaten, ontmoeten, vertrouwen en luisteren. De aanwezige ouderen werden door de dansers/acteurs tijdens deze 'anders dan anders' activiteit gestimuleerd mee te klappen, zingen, bewegen en dansen, wat zelfs bij de meest in zichzelf gekeerde bewoners goed lukte. Aan het einde van de voorstelling maakten zowat alle aanwezige ouderen een dansje met één van de professionele dansers, verzorgers of medebewoners!

Vandaag was de vierde en afsluitende voorstelling/workshop van het muziektheater in Spijkenisse, welke in samenwerking met het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse voor ouderen in zorginstellingen verzorgd werd. Eerder deze maand werd 'Simpel Verlangen' voor bewoners van Hart van Groenewoud  n De Es gespeeld. De dans- en muziekvoorstellingen en workshops werden mede mogelijk gemaakt door de gemeente Nissewaard.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant