Dé badkamerspecialist van Hellevoetsluis
Dé badkamerspecialist van Hellevoetsluis

Molenhuys Badkamer Design houdt open dag op 25 en 26 mei!

Actueel 383 keer gelezen

Wij houden beiden dagen van 10.00 tot 16.00 uur open dag waarbij wij graag, met gepaste trots, onze vernieuwde showroom officieel openen met een gezellig hapje en een drankje. Ook zullen er verschillende interessante demonstraties gegeven worden. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

Tijdens de open dagen kunt u onze nieuwe bovenverdieping bezichtigen met acht aanvullende badkamerstijlstudio's. Op deze verdieping vindt u ook ons ruime assortiment schuifdeurkasten, laminaat & pvc vloeren en horren.

Naast het ontwerp, levering en montage van volledige badkamers bieden wij als badkamerspecialist allerlei badkamer en sanitair producten. Daarbij kunt u onder andere denken aan tegels, badmeubels, douchecabines en kranen. Wij werken uitsluitend met A-merken.

Vakmanschap in montage
Heeft u de badkamer van uw dromen gevonden? Voor de plaatsing en montage van complete badkamers en sanitair hebben wij een team specialisten in huis. Ook het inmeten en monteren van kasten wordt volledig door ons verzorgd. Onze professionals zorgen voor een inbouwkast geheel naar uw wens. Actie voor de maanden juni en juli: Gratis montage schuifwandkasten (*vraag naar de voorwaarden).

Meer dan alleen badkamers!
Wij hebben veel meer dan alleen badkamers, misschien wel alles wat u wenst op het gebied van badkamers en sanitair. Kom bijvoorbeeld eens de weldadige Sunshower in de showroom bekijken; dit is een douche met infrarood & UV-licht. Tijdens de open dagen wordt er onder meer een demonstratie gegeven voor de Geberit AquaClean; een unieke douche wc. Ook hebben wij een mooie collectie Vandyck badtextiel om uw nieuwe badkamer helemaal tot in de puntjes in stijl af te maken. Bent u nieuwsgierig geworden? Wij heten u van harte welkom op 25 en 26 mei. Graag tot ziens, Jeannine en Jan van der Molen.

Molenhuys Badkamer Design
Christiaan Huygensweg 9a
3225 LD Hellevoetsluis
0181-325582
www.molenhuysbadkamerdesign.nl
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant