De sheriff en de burgemeester zijn voorstander van orde in het stadje.
De sheriff en de burgemeester zijn voorstander van orde in het stadje. Foto: Foto-OK.nl

All Shook Up: burgemeester en sheriff

Actueel 531 keer gelezen

Spijkenisse - Op 15 en 16 juni brengt Musicall Spijkenisse haar derde musical: All Shook Up.

Dit is een musical voor jong en oud. Naast het komische verhaal dat deze musical brengt, zit hij ook vol met de grootste hits van Elvis Presley. Uiteraard in een aangepast jasje.

Een stadje waar nooit iets gebeurt en waar iedereen een saai leven leidt, wordt compleet opgeschud wanneer Chad, een rocker op een motor, binnenkomt. Als Chad hoort welke regels de burgemeester heeft ingevoerd, wil hij daar verandering in brengen. 'De burgemeester is het vanzelfsprekend niet eens met de ordeverstoring die Chad veroorzaakt', zegt vertolkster Astrid.'Ze wil de touwtjes strak in handen houden, ook wat betreft haar zoon Dean.' De uitdaging in deze rol vindt Astrid het raakvlak met haar rol vorig jaar. 'Toen was ik ook zo'n strenge moeder. Dat wordt dus oppassen dat ik de rol niet op dezelfde manier invul.'

De orders van de burgemeester worden uitgevoerd door de sheriff, een rol van David die voor het eerst aan een musicalproductie meedoet. 'Ik heb wel toneelervaring opgedaan bij het Centrum voor de Kunsten en de Dolle Spijker, maar dit is iets heel anders.' Gaandeweg de voorstelling blijkt dat de sheriff zo zijn eigen redenen heeft om de bevelen van de burgemeester uit te voeren.

Kaarten voor All Shook Up kosten € 18,50 en zijn verkrijgbaar via www.theaterdestoep.nl

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant