De clubleden gaan er voor! Foto: Foto-OK.nl
De clubleden gaan er voor! Foto: Foto-OK.nl Foto: Foto-OK.nl

Met PLUS Meeuw sparen voor persoonlijke fan-artikelen

Actueel 1.845 keer gelezen

Spijkenisse - PLUS Meeuw heeft een nieuwe spaaractie: sparen voor fan-artikelen met je eigen foto.

Woensdagavond 28 maart jl. was de Kickoff in de supermarkt gelegen in het winkelcentrum Akkerhof. In een gezellige sfeer met een hapje en een drankje werd de actie ingeluid.

Leden van VV Spijkenisse, SV Simonshaven, HVOS en Dansstudio KP zijn op de foto gegaan. Zij kunnen sparen voor een mok, een broodtrommel, placemat etc. met hun eigen foto erop. Leuk voor hen zelf, maar ook voor opa of oma of andere vrienden en familie.

Bij iedere € 10,00 aan boodschappen krijgt u een zegel met een unieke code. Die code kan de speler invoeren op zijn persoonlijke webshoppagina en zo spaart hij/zij voor een bepaald artikel. Afhankelijk van het bestede bedrag, worden er zegels van 1 punt, 3 punten en 5 punten verstrekt. Iedereen krijgt zegels, maar alleen de speler kan deze verzilveren. Voor iedere verzilverde zegel gaat er bovendien ook vijf cent naar de club. Je spaart dus niet alleen voor jezelf, maar ook voor je club.

Bij deze actie is ook een competitie-element toegevoegd. Per vereniging krijgt het team dat de meeste punten weet te sparen een menu bij Stoer aan de Voorstraat aangeboden. De drie spelers die individueel de meeste punten sparen, krijgen een tegoedbon ter waarde van € 75,00, € 50,00 en € 25,00. Het belooft een schitterende actie te worden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant