Heb jij genoeg geduld om Dezzel nieuwe dingen bij te brengen?
Heb jij genoeg geduld om Dezzel nieuwe dingen bij te brengen? Foto: Dierenbescherming

Dezzel zoekt een nieuwe coach!

Actueel 513 keer gelezen

Spijkenisse - Dezzel is een herder van 1 jaar oud. Hij is afgestaan omdat de buren klaagden over zijn geblaf, hij woonde van pup af aan in de tuin . Een tuin waar niet veel gebeurt, leidt tot verveling, zeker voor een jonge, sociale hond die prikkels nodig heeft en bezig gehouden moet worden. Dus elke beweging of geluid in de tuin was afleiding. Vogels jaagde hij ook weg hoor want tenslotte was het zijn tuin en  Dezzel is erg gesteld op zijn privacy.

Dezzel heeft zijn voorkeur voor bepaalde mensen, maar als hij je eenmaal leuk vindt, is hij de beste vriend die je je maar kan wensen. Een nieuwe eigenaar moet hem opnieuw opvoeden, hem leren om niet zo tekeer te gaan tegen zijn soortgenoten, hem leren hoe hij moet spelen, hoe hij netjes aan de lijn kan lopen en hem leren hoe het leven buiten de tuin eruitziet.

Deze jonge hond is op zoek naar een ervaren eigenaar met veel geduld, iemand die ervaring heeft met positieve training. Liefst met een grote tuin om lekker in te spelen en iemand die hem misschien wel wil leren dat in huis zijn en s' avonds in een mand voor de kachel liggen ook heel lekker is.
Omdat Dezzel nogal kieskeurig is met nieuwe vrienden maken, zou hij het fijn vinden als je een paar keer met hem komt wandelen zodat hij kan kijken of de klik er is en een mooie vriendschap kan groeien.

Heb je zin in een uitdaging? Stuur dan een e-mail naar doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl met informatie over jezelf, jouw woonsituatie, gezinssamenstelling en jouw verwachtingen. Wie weet kan er dan een afspraak gemaakt worden. Bellen mag natuurlijk ook, telefoon 088-34 37 131.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant