Vakmanschap voor een betaalbare prijs. Foto's: Foto-OK.nl
Vakmanschap voor een betaalbare prijs. Foto's: Foto-OK.nl Foto: Foto-OK.nl
ondernemer van de week

Flora4You

Actueel 1.537 keer gelezen

Spijkenisse - Vorige week donderdag opende wethouder Henk de Graad Flora4You in de Stadhuispassage in Spijkenisse, samen met de trotse eigenaar André van Gilst.

'Ik had wel gehoopt op wat aanloop, maar zo druk had ik het niet verwacht', zegt André als hij terugblikt op de opening. In enkele dagen tijd had hij zijn stempel gedrukt op het pand waarin voorheen de Plantenbeurs gevestigd was.

Vanaf zijn 19e jaar is André al actief als ondernemer. Niet in de bloemen, maar daar heeft hij wel altijd belangstelling voor gehad. 'Ik woon in Spijkenisse en als ik met mijn vrouw ging winkelen moesten we vaak tussen de net aangevoerde bloemen heen laveren. Ik heb toen wel eens gezegd, als ik een winkel zou beginnen dan zou het er eentje met bloemen zijn. Niet wetende dat het nog eens uit zou komen.' André was jarenlang op andere gebieden als ondernemer actief. Tijdens de verbouwing van de bloemenzaak van een vriend stak het bloemenvirus weer de kop op en toen zich de gelegenheid voordeed om de Plantenbeurs over te nemen, was André verkocht.

'Ik ben er overigens wel heel blij mee dat het 'oude' personeel meegegaan is. Drie van de vier dames zijn gediplomeerd en dat brengt een extra service richting de klanten met zich mee.' Flora4You richt zich niet alleen op kant en klare boeketten, maar ook op maatwerk. Zo kunt u zelf uw boeket samenstellen dat door de dames vakkundig wordt opgemaakt, maar ook rouwwerk en andere speciale bloemstukken worden volledig naar uw wensen gemaakt. Compleet met lint. 'Denk maar aan je dochter die 16 wordt. Wat is er mooier dan een lint met 'sweet 16'? En ook bij onze opening hebben wij ons eigen lint gebruikt.'

Vier dagen per week zit André op de veiling. U heeft dus altijd verse bloemen en dankzij slim inkopen, voor een betaalbare prijs. Ook voor planten bent u bij Flora4You aan het juiste adres, net als voor de zeer gewilde opgemaakte bakjes met bloembollen of de met planten gevulde glasfiguren.

Stap eens binnen bij Flora4You en laat u overtuigen door de kwaliteit. U bent zes dagen per week welkom en daarnaast ook de eerste en vierde zondag.

Roel van Deursen legde de opening van Flora4You vast:

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant