Bij een nieuw jaar horen vuurwerk en goede voornemens.
Bij een nieuw jaar horen vuurwerk en goede voornemens. Foto: stock

Vertel ons uw goede voornemens voor 2018

Actueel 442 keer gelezen

Een nieuw jaar staat weer voor de deur. Voor velen aanleiding voor het maken van goede voornemens of een streep te zetten onder negatieve of droevige gebeurtenissen en een nieuwe start te maken.

Heeft u goede voornemens, plannen om iets nieuws te beginnen, uw droom te realiseren of het in het nieuwe jaar helemaal anders aan te gaan pakken? Vertel uw verhaal en mail het naar onze redactie. Volgende week, in de eerste editie van 2018, plaatsen wij in Groot Nissewaard de meest bijzondere, ontroerende, grote en kleine goede voornemens en plannen die u ons toestuurt. Graag vernemen wij dan eind 2018 van u of u uw voornemens heeft uitgevoerd of uw plannen heeft kunnen realiseren. Hiervan wordt wederom een compilatie gemaakt in één van onze uitgaven begin 2019.

Mail uw goede voornemen of plan voor 2018, voorzien van uw (voor)naam en eventueel leeftijd t/m uiterlijk zondag 31 december (Oudejaarsdag) a.s. naar redactie@grootnissewaard.nl onder vermelding van 'goede voornemens'. U kunt ook een (liggende) foto meesturen, maar dat hoeft niet. Deze dient minimaal 1 MB te zijn.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant