Ilse wil graag bij jouw onder de kerstboom zitten.
Ilse wil graag bij jouw onder de kerstboom zitten. Foto: Dierenbescherming

Diva Ilse zoekt een plekje onder de kerstboom

Actueel 381 keer gelezen

Spijkenisse - Ilse is een gesteriliseerde dame van ongeveer drie jaar oud. Zij is door uitwisseling met het asiel in Almelo naar Spijkenisse gekomen.

Ilse heeft last van sterallures en deelt daarom graag handtekeningen uit. Ze heeft nog niet begrepen dat zij dit niet ongevraagd moet doen omdat niet iedereen tot haar fan club behoort. Ilse is een actieve slimme en nieuwsgierige poes. Zij helpt u graag met het afstoffen op moeilijke plekjes zoals bovenop uw keukenkastjes en helpt u zoeken in een volle kast. Ze is graag op de hoogte van alles om haar heen en zorgt dat uw tuin "kat-vrij" blijft want indringers verjaagt zij direct! Na een lange dag rolt zij zich bij u op schoot op om samen te doezelen of tv te kijken.

Ilse zoekt een eigenaar met humor maar vooral ook begrip. Ze heeft nooit geleerd om haar grenzen netjes aan te geven dus zij hapt of tikt soms letterlijk van zich af. Wel is de ervaring dat dit afneemt naarmate zich "vertrouwder" voelt bij degene in haar buurt. Uiteraard kunnen de medewerkers van het asiel een aantal tips geven hoe je het beste kunt reageren mocht dit gebeuren. Heb je ervaring met katten en bent je op zoek naar een gezellige maar tevens iets wat eigenzinnige poes, neem dan snel contact op! Bel 088-3437131 voor een afspraak of mail naar doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant