De kraamkoffer wordt overhandigd. Foto: Foto-OK.nl
De kraamkoffer wordt overhandigd. Foto: Foto-OK.nl Foto: Foto-OK.nl

Baby Miley Elise krijgt eerste kraamkoffer van de regio

Actueel 1.298 keer gelezen

Spijkenisse – Vanmorgen kregen de pasgeboren baby Miley Elise en haar ouders de eerste kraamkoffer van de regio uitgereikt door burgemeester Mirjam Salet.

De kraamkoffer is een cadeau van de brandweer namens de VRR (Veiligheids Regio Rotterdam) en zal in de hele regio uitgereikt worden aan jonge gezinnen in het kader van de Nationale Brandpreventieweken.

Primeur
Baby Miley Elise, geboren op 1 oktober 2017 in het Ikazia ziekenhuis, had de primeur voor de gemeente Nissewaard. Ouders Rochelle Ruigrok en Jeroen van der Meer namen de koffer in ontvangst en kregen hierbij een waardebon voor een gratis woningcheck. Deze werd gelijk verzilverd door de kersverse ouders; de brandweer heeft de woning meteen nagelopen en het gezin voorzien van tips voor een betere brandveiligheid.

Brandpreventie
Burgemeester Mirjam Salet benadrukte tijdens de overhandiging van de koffer, dat mensen zich meer bewust moeten worden van brandpreventie in hun woning; brand voorkomen of als het toch mis gaat, de schade beperken is zeer belangrijk. Voor advies over brandveiligheid kunt u kijken op www.brandweer.nl/brandveiligheid

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant