Afbeelding
Foto: Foto-OK.nl

‘Primetime’ jaarconcert Kleine Trompetter-Wilhelmina

Actueel 988 keer gelezen

Abbenbroek – Gisteravond speelde muziekvereniging Kleine Trompetter-Wilhelmina haar jaarconcert 'Primetime' in het Dorpshuis in Abbenbroek. Onder leiding van hun nieuwe dirigent Ronald Boumans, pakten de muzikanten van het orkest verrassend uit. Ook de slagwerkgroep, geleid door instructeur Henk Stolk, speelde pittige ritmische klanken en werd daarvoor beloond met een welverdiend applaus.

Primetime is binnen de televisiewereld de tijd van de dag die het gunstigs is voor het behalen van hoge kijkcijfers. Voor het zaterdagavondconcert tijdens primetime bij KTW, was de grote zaal van het Dorpshuis omgebouwd tot een sfeervol concertpodium, met bijbehorende aankleding en mooie belichting. De fanfare speelde onder andere filmmuziek uit Harry Potter en The Pink Panther. Een kleine groep zeer jonge muzikale talentjes, die via een door KTW opgezet schoolproject een instrument leren bespelen, maakten hun podiumdebuut. Zij lieten onder andere op de klanken van 'Happy' horen, wat ze in slechts een paar weken tijd onder leiding van hun enthousiaste docent Jeroen Schippers leerden.

Het fanfareorkest repeteert wekelijks op donderdagavond in het Dorpshuis in Abbenbroek. De slagwerkgroep repeteert op maandagavond in de Nieuwe Meent in Oudenhoorn. Meer informatie vindt u op www.kt-w.nl

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant