Afbeelding
Foto: Maarten J. Eykman

Huiskamers en acts gezocht voor Gluren bij de Buren Nissewaard

Actueel 319 keer gelezen

Op zondag 11 maart 2018 vindt Gluren bij de Buren Nissewaard voor het eerst plaats. Gluren bij de Buren is uitgegroeid tot een landelijk evenement met inmiddels 14 deelnemende steden, en zal voor de eerste keer plaatsvinden in gemeente Nissewaard.

Lokale podiumkunstenaars van alle ranken en standen maken een waar podium van de deelnemende huiskamers: de bank is de tribune - het vloerkleed het podium.

Gluren bij de Buren Nissewaard wordt georganiseerd voor en door iedereen uit Nissewaard: de organisatie is op zoek naar gastvrije huiskamers heel gemeente Nissewaard en lokale acts om samen van Gluren bij de Buren Nissewaard 2018 een groot succes te maken. Van woonboot tot woongroep, van drie-hoog-achter tot luxe villa en van smartlap tot jazz, van kindertheater tot poëzie: iedereen is welkom om zich aan te melden voor Gluren bij de Buren 2018.

Het concept is simpel: elke huiskamereigenaar is een dagje directeur van zijn/haar eigen poppodium of mini-schouwburg. Elke artiest speelt tussen 13:00 en 18:00 drie keer in 30 minuten het vloerkleed plat. Uiteraard is het voor artiesten ook mogelijk om in hun eigen huiskamer een optreden te verzorgen.Kijk snel op www.glurenbijdeburen.nl voor meer informatie en om je aan te melden!

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Uit de krant