De actie leverde vorig jaar veel boodschappen op.
De actie leverde vorig jaar veel boodschappen op. Foto: PvdA

Een cadeau om door te geven!

za 28 okt 2017, 13:06 Actueel 1.261 keer gelezen

Alle deelnemers van de Postcodeloterij ontvangen binnenkort een cadeaukaart ter waarde van €12,50 om te besteden aan duurzame producten bij de Albert Heijn. Natuurlijk kunt u hiermee zelf ontdekken hoe makkelijk en lekker duurzaam eten kan zijn, maar u kunt er ook voor kiezen om iemand anders blij te maken met deze cadeaukaart.

Komt u nooit bij Albert Heijn, laat u zo'n kaart weleens verlopen of heeft u de kaart minder hard nodig? Dan biedt PvdA Nissewaard zich aan als bemiddelaar tussen u en mede inwoners van Nissewaard die weinig te besteden hebben. Sjaan van de Kant en Dorothé Kieboom gaan de kaarten inzamelen en bij Albert Heijn in Spijkenisse besteden aan boodschappen. Deze worden vervolgens bij de Voedselbank Spijkenisse gebracht. De Voedselbank kan uw steun heel goed gebruiken!

LET OP! De kaart moet wel worden geactiveerd voordat u deze bij de PvdA inlevert. In de brief die bij de kaart zit, staat hoe dit moet.  Neem voor het inleveren contact op met het onderstaande mailadres. Dit kan ook via de Facebook pagina van PvdA Nissewaard. Lukt het activeren niet of heeft u andere vragen? Mail dan naar actiecadeaukaartnpl@gmail.com

Uit de krant