Afbeelding
Foto: Foto-OK.nl

Feestelijke start bouwfase 10 Het Land

Actueel 1.253 keer gelezen

Spijkenisse – Woensdag is onder grote belangstelling van toekomstige bewoners, hun familie en overige belangstellenden de eerste bodemplaat gelegd waardoor de bouw van nieuwbouwproject Het Land fase 10 officieel van start is gegaan. Wethouder Henk de Graad maakte zijn complimenten aan de toekomstige eigenaren dat ze op dit prachtige stukje Spijkenisse hun huis laten bouwen.

De bodemplaat werd door de nieuwe huiseigenaren voorzien van een naam, tekening of een tekst. De driejarige Joliese en broertje Nick van één raakten niet uitgetekend op de plaat. Nadat de bodemplaat was gelegd werd er met confetti kanonnen geschoten door de aanwezigen; de bouw is van start gegaan! Tijdens een borrel bij Doppio Espresso werd het glas geheven op een voorspoedige bouw.

Het Land maakt onderdeel uit van De Elementen, fase 10 bestaat uit de bouw van 32 ruim opgezette huizen, van half geschakeld tot half vrijstaand, in de populaire bouwstijl van de jaren '30. De woningen zijn zeer gewild, voor fase 11 zijn inmiddels ook alle 30 woningen verkocht.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl  

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant