Vanaf nu mogen ze zich welp noemen.
Vanaf nu mogen ze zich welp noemen. Foto: Ruwaard van Puttengroep

Dertien kinderen geïnstalleerd als welp

Actueel 370 keer gelezen

Spijkenisse – Dertien nieuwe kinderen zijn afgelopen zaterdag geïnstalleerd als welp van scoutinggroep Ruwaard van Putten. Het is een traditionele scoutingceremonie als je nieuw binnenkomt bij een speltak.

Twee kinderen van de oude speltak en elf nieuwe kinderen zijn geïnstalleerd. Een scoutingceremonie is dat je de welpenbelofte mag doen en betekent ook dat je officieel een scoutingblouse, de Ruwaard van Puttendas, installatieteken, speltakteken, naambandjes en nestinsigne mag dragen.

Twee teamleiders
Afgelopen zaterdag deden twee leiding hun belofte om een goede teamleider te zijn. Menno en Arjen zijn verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van het scoutingspel. Ze willen zich inzetten en stimuleren voor de ontwikkeling van welpen, leiding en hunzelf.

Vrijwilligers
Als vrijwilliger bij de groep bieden zij leuke- en spannende activiteiten waarmee stoere meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Ben jij ook één van die enthousiaste vrijwilliger die dat kan en/of wil leren dan ben je van harte welkom. Aanmelden kan via bestuur.rvp@gmail.com

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Uit de krant