Afbeelding
Foto: PR

FutureLand genomineerd voor ANWB's Leukste Uitje!

Actueel 141 keer gelezen

Maasvlakte - Voor het achtste jaar organiseert het Land van ANWB de verkiezingen voor de Leukste uitjes, waaronder van Zuid-Holland. Met 4 miljoen ANWB leden is dit dé publieksprijs bij uitstek.

FutureLand is net als voorgaande jaren genomineerd. Nu is het publiek aan zet. Vorig jaar kreeg FutureLand zilver. Voor 2018 hopen ze op goud! In acht jaar tijd heeft FutureLand al bijna 1.000.000 mensen mogen ontvangen. Bezoekers uit heel Nederland en zelfs daarbuiten maakten kennis met de modernste haven van Europa. De titel 'Leukste uitje van Zuid-Holland' helpt FutureLand bij het bereiken van nog meer mensen. Belangrijke onderwerpen als energietransitie, digitalisering en duurzaamheid in de Rotterdamse haven worden zo bij nog meer mensen voor het voetlicht gebracht.

Tijdens het stemmen beoordeel je de uitjes op vijf criteria: aanbod, faciliteiten, personeel, prijs-kwaliteitverhouding en sfeer. Vind jij FutureLand óók het leukste uitje van Zuid-Holland? Je kan nog tót 31 oktober je stem uitbrengen!

Uit de krant

Uit de krant