Afbeelding
Foto: Zuidwester

Cliënten Zuidwester gaan met 'Muziek op Reis'

Actueel 162 keer gelezen

De ruim negenhonderd cliënten die zorg en/of ondersteuning krijgen van Zuidwester gaan, vanaf maandag 23 oktober, vier weken lang met 'Muziek op Reis'.

Dat betekent dat zij thuis, in hun (groeps)woning, op hun dagbestedingslocatie of in zalen gaan genieten van in totaal 58 muzikale optredens. Denk aan concerten van een fanfare, shanty- of visserskoor, Opera Familia, de Oranjeman, dj's, popkoren, de Zeeuwse klankschaalgroep Nada Naga of een djembee-groep. Ook zijn er intiemere en zachtere optredens van muzikale clowns of musici die zich op de individuele cliënten richten.

Deze muzikale reis langs de vele locaties van Zuidwester, waaronder ook in Voorne-Putten, is een cadeau van stichting Vrienden van Zuidwester die dit jaar 15 jaar bestaat. De optredens zijn door de cliënten zelf uitgekozen.

Voor de regio Voorne-Putten begint 'Muziek op Reis' op maandag 23 oktober in Spijkenisse, in het ruime restaurant van Zuidwester aan de P.J. Bliekstraat 1-3, met om 13.00 uur een optreden van zanger/entertainer Hugo en veel Nederlandse meezingers

Uit de krant