Gezamenlijk wordt er ingezet op een veilig bedrijventerrein.
Gezamenlijk wordt er ingezet op een veilig bedrijventerrein. Foto: PR

Keurmerk Veilig Ondernemen voor Halfweg-Molenwatering

za 14 okt 2017, 11:47 Actueel

Spijkenisse - Burgemeester Mirjam Salet en bestuurders van politie, brandweer en BIZ (bedrijveninvesteringszone) tekenden op donderdag 12 oktober voor een veilig bedrijventerrein Halfweg-Molenwatering.

Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de BIZ Halfweg-Molenwatering en de nationale Week van de Veiligheid zetten de genoemde bestuurders hun handtekening onder het veiligheidsconvenant. Deze ondertekening ging samen met de uitreiking van het Keurmerk Veilig Ondernemen.Dit keurmerk wordt toegekend aan bedrijventerreinen die het integraal samenwerken aan veiligheid goed gewaarborgd hebben.

Met de ondertekening van het convenant committeren gemeente, politie, brandweer en het BIZ zich aan de integrale samenwerking in de toekomst. 'Met KVO werken wij doelgericht samen aan veiligheid met politie, brandweer, beveiliging en gemeentelijke handhavers. Uiteraard is de alertheid van de ondernemers en de werknemers daarbij ook van blijvend belang. Zo houden wij het bedrijventerrein samen veilig', aldus BIZ-voorzitter Gerard de Haan.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Uit de krant