Afbeelding
Foto: Foto-OK.nl

Techniekevenement Tech2do voor basisschoolleerlingen

Actueel 208 keer gelezen

Spijkenisse - Op 3, 4 en 5 oktober vindt in Sporthal Olympia Tech2do plaats. Dit bijzondere technische evenement is voor leerlingen van groep 7 van alle basisscholen van Voorne-Putten en Rozenburg. Het evenement toont de leerlingen hoe interessant techniek is. Alle basisscholen van Voorne-Putten en Rozenburg zijn door de gemeenten uitgenodigd voor dit evenement.

De regio Voorne-Putten en Rozenburg heeft veel technische bedrijven op het grondgebied en in de omgeving. Belangrijk is dat de jeugd al in een vroeg stadium kennis maakt met de vele facetten van techniek en ervaart hoe leuk techniek is. De leerling van nu is immers de werknemer van de toekomst.

Dinsdagochtend 3 oktober om 8.20 uur openen de wethouders van de gemeenten op Voorne-Putten en de voorzitter van gebied Rozenburg het evenement op een ludieke manier. Op woensdagmiddag 4 oktober is er van 13.30 t/m 16.00 uur een vrije inloop. Leerlingen kunnen dan ouders, grootouders en broers of zusjes meenemen. Iedereen is welkom. De gemeenten op Voorne-Putten en Rozenburg ondersteunen dit initiatief van harte en nemen diverse kosten op zich. Dit evenement wordt opgezet door de TechNetkring Voorne-Putten en een samenwerkingsverband van scholen en een aantal technische bedrijven uit de regio Voorne-Putten. Meer informatie over dit evenement staat op www.technetvoorneputten.nl.

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant