Jong en oud genoot vandaag van de braderie en gezellige muziek in het Winkelhart.
Jong en oud genoot vandaag van de braderie en gezellige muziek in het Winkelhart. Foto: René Bakker
video

Braderie Winkelhart trekt veel bezoekers

Actueel 751 keer gelezen

Spijkenisse – Dat de meeste mensen inmiddels weer terug zijn van vakantie maar toch nog even wilden genieten van het schitterende zomerweer, was vanmiddag goed te merken in het centrum van de stad. De braderie in het Winkelhart trok vele bezoekers en tussen de middag kon men bijna over de hoofden lopen.

De winkeliersvereniging had stevig uitgepakt met naast de vele kramen ook gezellige muziek van onder andere de 'Zingende kapsters', 'Hillbilly Twins', een Dixielandband en nog veel meer. De terrassen van de vele horecagelegenheden zaten vol en ook de winkels deden goede zaken. Voor de kids waren er onder ander op het Theaterplein diverse springkussens en kon er worden 'getrommeld' op de skippyballen van 'Drum Tastic'. In de naastgelegen Stoep was er een gratis muziektheater voorstelling voor peuters en kleuters.

Ook bij de eenmalig vanwege het Spijkenisse Festival naar de Breestraat verplaatste weekmarkt, zat de loop er goed in. Extra daarbij was de rommel- en kleedjesmarkt waar volwassenen en kinderen op een gratis plekje of een gehuurde kraam hun overtollige spullen aan de man konden brengen. Vele spulletjes verwisselden van eigenaar.

Morgen is er eveneens van alles genoeg te doen in het centrum van Spijkenisse. Van 12.00 tot 17.00 uur zijn er allerlei activiteiten voor kinderen zoals de trein express, de fieperdepiep bus en de dubbele tobbedansbaan. Op het Marktplein is tegelijkertijd de laatste middag van de 25e editie van het Spijkenisse Festival. Vanaf 17.15 uur (tot 18.15 uur) sluit Nielson met zijn optreden het Festival af.    

Roel van Deursen maakte de volgende video-impressie van de braderie, gecombineerd met het middagprogramma van het Spijkenisse Festival:

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant