Bertus is op zoek naar een warme mand en nieuw maatje.
Bertus is op zoek naar een warme mand en nieuw maatje. Foto: Dierenasiel Spijkenisse

Een nieuw begin voor Bertus

Actueel 229 keer gelezen

Bertus, een flinke 12-jarige kater, kwam samen met Marly en Snicker na het overlijden van hun eigenaar in het asiel. Bertus is een heel lieve, aanhankelijke, vrolijke kater die zo nu en dan wel wil spelen met een hengel.

Bij binnenkomst was al duidelijk dat Bertus iets mankeerde aan zijn ogen. Zijn snoetje was vurig rood en hij kneep met zijn ogen. Hij bleek aan beide ogen Entropion te hebben. Dit is het naar binnen krullen van de oogleden waardoor de wimpers op de oogbollen prikken. Hij is geopereerd aan beide oogleden en kijkt de wereld in met andere ogen. Tevens is zijn gebit gesaneerd, diverse rotte tanden en kiezen zijn getrokken. Hij krijgt momenteel nog pijnstilling voor zijn gebit, maar dit herstelt over het algemeen snel. Nu zou Bertus wel heel graag naar een lekker gouden mandje willen vertrekken.

Ben jij op zoek naar een gezellig maatje met een frisse adem en kan je hem een frisse start bieden? Bertus kijkt verlangend naar je uit. Mail naar doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl met wat informatie over jezelf, telefonisch 088-34 37 131 voor een kennismaking met Bertus, of kijk op https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-Spijkenisse

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant