De Modelvliegshow belooft een fantastisch spektakel te worden.
De Modelvliegshow belooft een fantastisch spektakel te worden. Foto: EMCR Rozenburg

Spectaculaire modelvliegshow op Landtong Rozenburg

Actueel 264 keer gelezen

Op zondag 30 juli organiseert E.M.C.R. Rozenburg, de modelvliegclub voor de regio Rotterdam, op de landtong in Rozenburg voor de derde keer een grote spectaculaire internationale Modelvliegshow. 

Bij de term 'modelvliegtuig' denk je niet gauw aan vliegtuigen van 3 meter met 150cc motoren, of aan modelbouwjets van 3 meter lang. Toeschouwers zullen verbaast zijn over wat ze te zien krijgen tijdens dit samen met HobbyKing, 's werelds grootste fabrikant van hobbymaterialen, georganiseerde gratis evenement. Van 12.00 uur tot 17.00 uur worden er doorlopend demonstraties gegeven met modelvliegtuigen, - jets en - helikopters modelpiloten uit binnen- en buitenland.

Met 150 deelnemers uit tien verschillende landen belooft het een fantastisch spektakel te worden. Gedurende de middag ziet u alle aspecten van deze fascinerende hobby naar voren komen. Van piepschuim toestellen die met materialen van een paar tientjes in elkaar geknutseld zijn, tot state of the art modelbouwjets van meer dan tienduizend euro.
Modelbouw Vereniging Zevenkamp plaatst een groot bassin waardoor u in staat wordt gesteld om zelf een modelboot te besturen. Voor de jongere bezoekers zijn er meerdere snoepdroppings en zal er een springkasteel aanwezig zijn. Om 17.00 uur wordt afgesloten met een grote veiling van modelvliegtuigen en toebehoren. Op https://www.youtube.com/watch?v=FMxhEyp6W24 vindt u beelden van een eerdere editie van deze modelvliegshow.

Toegang tot het evenement en parkeren zijn gratis. Kijk voor meer info op www.facebook.com/emcrozenburg

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant