In the Name Of was volgens de vakjury de beste.
In the Name Of was volgens de vakjury de beste. Foto: Marcel Meijer

In the Name Of uit Spijkenisse beste coverband van de Benelux

Actueel 547 keer gelezen

Amsterdam – Coverband In the Name Of uit Spijkenisse is gisteravond tijdens de finale van 'The Benelux Clash of the Cover Bands' 2016-2017 in poptempel Paradiso in Amsterdam uitgeroepen tot vakjurywinnaar.

De band wist de jury te overtuigen met een ijzersterke set met een verrassend nummer in een bijzondere setting. Met sopraan Karlijn van Baardewijk uit Spijkenisse brachten zij het publiek in vervoering met het nummer Miss Sarajevo.

Beste coverband
In the Name Of mag zich nu de beste coverband van de Benelux noemen. Zanger Peter Moonen vertelde in een eerste reactie: 'Door keihard werken met een geweldig team is deze droom voor ons uitgekomen'. In de finale stonden negen bands uit België en Nederland. Zij speelden allen 30 minuten. Naast de vakjurywinnaar werd er een publiekswinnaar gekozen. Deze prijs ging naar de band The Streets uit Kerkdriel.

Benelux tour
In the Name Of gaat de studio in voor de opname van een eigen single met videoclip. De mastering, distributie en plugging in de Benelux horen hier eveneens bij. De marketingexperts van 'The Clash of the Cover Bands' doen er vervolgens alles aan om de single de charts te laten bestormen. Ook worden de winnaars beloond met een tour van 20 optredens in de Benelux. Zij zullen een jaar lang begeleiding van verschillende vakmensen uit de muziekwereld ontvangen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant