Een mooi bedrag voor de Stichting Leergeld.
Een mooi bedrag voor de Stichting Leergeld. Foto: Henk Ketting

'Doe een wens' concert HRM levert duizend euro voor Stichting Leergeld op

Actueel 116 keer gelezen

Spijkenisse - Gisteravond sloot Het Randstedelijk Mannenkoor (HRM) haar repetitieseizoen op traditionele wijze af met een concert in de Dorpskerk in Spijkenisse. Bij deze afsluiting is het in de loop der jaren gebruikelijk dat de opbrengst van dit concert wordt geschonken aan een goed doel.

Dit jaar werd geld ingezameld voor Stichting Leergeld Voorne Putten. Deze stichting biedt kinderen uit armere gezinnen kans om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Zij bieden die kinderen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.

Staande ovatie
Ondanks het benauwde weer kwamen veel belangstellenden luisteren en uiteindelijk ook meezingen met het koor. De sfeer zat er dan ook goed in, mede door het gevarieerde programma. Één van de hoogtepunten van de avond was het moment dat de aanwezige mannen in het publiek werden uitgenodigd om plaats te nemen in het koor en mee te zingen met het nummer 'You'll never walk alone'. Een staande ovatie was het resultaat.

Duizend euro voor Stichting Leergeld
Gedurende dit concert werd geld ingezameld voor Stichting Leergeld Voorne-Putten. De uiteindelijke opbrengst van duizend euro werd aan het einde van het concert overhandigd aan Els Barendregt, vertegenwoordiger van de stichting.

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant