Afbeelding
Foto: René Bakker

Ballonnen en zeskamp blijven favoriet

Actueel 361 keer gelezen

Ballonnen oplaten blijft een traditioneel onderdeel van de viering van Koningsdag in Zuidland en Simonshaven. In Zuidland vertrokken de kinderen hierna naar de Drenkwaard voor diverse activiteiten. Alleen de zeskamp werd buiten op het parkeerterrein gehouden. Zo'n bak water heb je liever niet binnen. En dat het iets frisser is, dat mag de pret niet drukken.

Dorpshuis Abbenbroek was voor één dag veranderd in een museum dat aandacht schonk aan het Moordenaartje. Voor de deur stond een grote stormbaan, waarop de jeugd de strijd met elkaar aan kon gaan. Ook het Abbenbroekhangen ontbrak uiteraard niet in het programma. In Oudenhoorn en Heenvliet stond de fiets centraal. In Heenvliet ging het om het zo mooi mogelijk versieren van de fiets, terwijl in Oudenhoorn snelheid telde tijdens de dikkebandenrace.

Helaas kon de fotograaf niet bij alle onderdelen aanwezig zijn, dus heb je mooie foto's gemaakt stuur ze dan voor maandagmorgen naar redactie@grootnissewaard.nl en wie weet vind je jouw foto terug in de foto-impressie die volgende week in de krant staat.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant