Je smelt weg in die bruine ogen.
Je smelt weg in die bruine ogen.

Geweldige Logan zoekt een nieuw tehuis

Actueel 2.180 keer gelezen

Spijkenisse - Logan is een geweldige hond van net twee jaar. Er is afstand van hem gedaan omdat hij niet meer mee mocht naar het werk. Hierdoor moest hij te lang alleen zijn. Natuurlijk kan Logan wel alleen thuis zijn, maar tien uur per dag is veel te veel.

Logan is een geweldige hond, die een kruising van drie rassen vertegenwoordigt. Hij is namelijk een kruising Rottweiler/Mechelse Herder/Kangal. Vooral die laatste is goed terug te zien in zijn karakter. Erg zelfstandig, redelijk rustig, stabiel en lief. Spelen met andere honden doet hij graag. Vooral Chelsea, een andere hond in de opvang, vindt hij helemaal geweldig. Hoe groter hoe beter, lijkt het voor deze kanjer.

Superleuk, maar ook oersterk
De medewerkers van het asiel hebben Logan leren kennen als een super leuke maar oersterke kerel. Hou je van lange, sportieve wandelingen? Vind je het fijn om met jouw maatje op de bank in slaap te vallen? Heb je ook zo veel behoefte aan veiligheid? Wil je, net als de medewerkers, weg smelten in prachtige bruine ogen?

Bel dan naar de opvang voor meer informatie en kom eens kennis maken met (waarschijnlijk) de nieuwe liefde in je leven! Het dierenopvangcentrum in Spijkenisse is bereikbaar op 088-34 37 131. Ook kun je een kijkje nemen op de website: https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-Spijkenisse

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant